Logga in
EN SV
woman with statistics

Nyheter

NYHETER
jan 14, 2021

Digitala checklistor – ett enkelt och effektivt sätt att följa din kedja

Utvecklingen av digitala checklistor har tagit stormsteg de senaste åren. Med en mer heltäckande Wifi i butikerna och en ökad efterfrågan på effektivare uppföljning från butiksled, har fler och fler retailkedjor fått upp ögonen för hur digitala checklistor via appar i mobiler och surfplattor kan utveckla sin butiksdrift.

ökad efterfrågan på effektivare uppföljning från butiksled, har fler och fler retailkedjor fått upp ögonen för hur digitala checklistor via appar i mobiler och surfplattor kan utveckla sin butiksdrift. 

NYHETER
jan 14, 2021

25000 användare i 7500 butiker

MarketCheck har på fem år etablerat sig som en ledande leverantör av digitala checklistor till svenska och nordiska kedjor.

Idag används systemet av närmare 40 kedjor i alla deras butiker och marknader för att följa upp koncept, kampanjer och butiksprogram.

Fler och fler retailkedjor använder MarketChecks digitala checklistor och inte bara i Sverige och Norden. Möjligheten att följa sina kedjor utanför landets gränser och arbeta på flera språk, tillsammans med ett system helt uppbyggt kring retailbranschens struktur, gör att MarketCheck nu används i 11 länder i Europa. Under corona-året valde flera kunder att genom digitala checklistor följa sina butiker på distans, då pandemin reglerade antalet besök från regionchefer och övriga fältkårer.

NYHETER
jan 14, 2021

MarketChecks nya app – allt i ett

MarketCheck släppte under senhösten en helt ny app för online web-inmatning i Appstore och Playbutiken.

Den nya appen ger tillgång till hela MarketCheck-systemet, och inte bara inmatning, som i off-line apparna.

Det är en efterlängtad nyhet för våra kunder att kunna arbeta med hela Marketcheck-systemet i en och samma app. Nu kan du mata in checklistan i din mobil eller padda och direkt den är insänd kunna titta på rapporter eller gå in i To-do-listan och se de åtgärdspunkter som ska fixas.
Du kan också starta inmatning av en checklista i t ex mobilen och avsluta i en annan device, t ex datorn. Detta gäller enbart om man har samma inlogg.